ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Θέλεις να γίνεις μέλος σε μία ταχύτατα εξελισσόμενη και άκρως ανταγωνιστική εταιρία; Θέλεις να ενταχθείς σε ένα group ανθρώπων που κύρια αποστολή τους είναι να κάνουν την διαφορά; Θέλεις να εφαρμόσεις τα skills σου σε συναρπαστικά projects και να βλέπεις τις ιδέες σου να πραγματοποιούνται;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε διάλεξε την ομάδα στην οποία θα ήθελες να συμμετάσχεις και στείλε μας το βιογραφικό σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

-Πωλητής/Πωλήτρια καταστήματος
-Λογιστικές υπηρεσίες/ Back-office/ Συντονισμός
-Υπεύθυνος καταστήματος
-Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού
-Διαχειριστής ηλεκτρονικού καταστήματος
-Διαχειριστής Social Media
-Διαχειριστής ψηφιακού μάρκετινγκ
-Προγραμματιστής mobile εφαρμογών
-Κατασκευή ιστοσελίδων/ Web developer
-Αναλυτής δεδομένων
-Αναλυτής οικονομικών
-Γραφίστας
-Youtuber

Ακόμη και αν δεν ανήκεις σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως πρώτο μας κριτήριο είναι ο χαρακτήρας, η τιμιότητα και η όρεξη για δουλειά και σαν δεύτερο κριτήριο κοιτάμε τις δεξιότητες.

Οπότε, ακόμη και αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου αρκετά expert σε κάτι από τα παραπάνω, θα χαρούμε να δούμε το βιογραφικό σου.

Πολλές φορές, άτομα χωρίς ιδιαίτερες δεξιότητες αλλά με εξαιρετικό χαρακτήρα, καταφέραμε να τα εντάξουμε στην ομάδα μας και να τα κάνουμε αναπόσπαστα μέλη της οικογενείας μας.

Αν ακόμη θέλεις να εργαστείς και να δώσεις το μέγιστο δυνατό του εαυτού στην ομάδα μας, χωρίς απαραίτητα να ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω επαγγέλματα, μη διστάσεις να στείλεις και εσύ το βιογραφικό σου.

Επίσης, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μία περιοχή στην οποία δεν υπάρχει ακόμη κατάστημα FastVape, μας ενδιαφέρει να μας στείλετε το βιογραφικό σας. Ο λόγος είναι απλός, είτε θα έρθετε εσείς σε εμάς ( σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα) είτε θα έρθουμε εμείς στην πόλη σου, ανοίγοντας νέο κατάστημα στην περιοχή σου!