Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Εμείς εδώ στη FASTVAPE, από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι θελήσαμε να κάνουμε τη διαφορά και να είμαστε μοναδικοί σε έναν τομέα που συνεχώς διευρύνεται. Μέσω της αγάπης και της πολύτιμης υποστήριξης σας η παρέα μας συνεχώς μεγαλώνει και καταφέραμε να έρθουμε πιο κοντά σας, με καταστήματα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Για αυτόν τον λόγο, αλλά και για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια αποφασίσαμε να σας γεμίσουμε δώρα και εκπλήξεις. Βέβαια, όλες αυτές οι δράσεις έχουν και έναν βαθύτερο σκοπό. Ο σκοπός μας λοιπόν είναι, να συνεισφέρουμε στη κοινωνία με τον δικό μας τρόπο.

2018 - Η αρχή του οράματος

"εντελώς δωρεάν υγρό αναπλήρωσης σε όλα μας τα καταστήματα σε ένα παραδοσιακό ξύλινο βαρέλι"

Το 2018 έγινε η αρχή του οράματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε ότι ο πιο απλός τρόπος για να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους πελάτες μας, αλλά και οποιονδήποτε άλλον το επιθυμεί, είναι να δώσουμε την δυνατότητα να γεμίζεται όλοι εσείς τα φιαλίδια σας δωρεάν με το καλύτερο υγρό αναπλήρωσης της αγοράς σήμερα. Ποιος μπορεί να πει όχι σε εντελώς δωρεάν υγρό αναπλήρωσης; Και πόσο μάλλον στο υγρό “PHILOTIMO”,που τόσο αγαπάτε! Ο τρόπος με τον οποίο θα γινόταν αυτό πραγματικότητα, δεν ήταν άλλος παρά μόνο με μια νότα παραδοσιακή. Έτσι λοιπόν, για να δημιουργήσουμε και μια ωραία εικόνα μέσα στα καταστήματά μας τοποθετήσαμε ειδικά ξύλινα βαρέλια με κάνουλα και εσωτερική επένδυση για να μείνει αναλλοίωτο το υγρό. Με αυτήν την όμορφη, γραφική εικόνα θελήσαμε να συνδυάσουμε την έννοια της φιλοξενίας και της αισθητικής με την έννοια της ανιδιοτελούς συνεισφοράς προς την κοινωνία. Η καμπάνια αυτή συνεχίζει να τρέχει και είστε όλοι σας, πελάτες και μη, ευπρόσδεκτοι να έρθετε και να γεμίσετε τα φιαλίδια σας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση, όποτε θέλετε.
 philotimo barrel

2019 - Ακόμα μεγαλύτερα δώρα

"δωρίσαμε 25000 σετ ηλεκτρονικών τσιγάρων σε φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους"

Το 2019 θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο σημαντικό, μια μεγάλη κίνηση με την οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε όντως τη διαφορά και ίσως και να αλλάζαμε κατά κάποιον τρόπο την ζωή μερικών ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μεγαλύτερα δώρα. Δωρίσαμε σε φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους, (μετά την υπόδειξη των επίσημων εγγράφων πιστοποίησης), 25.000 σετ ηλεκτρονικών τσιγάρων μαζί με υγρό αναπλήρωσης και όλα τα αξεσουάρ. Σκοπός αυτής της κίνησης μας, είναι να βοηθήσουμε όσους μας το επιτρέπουν να αποβάλουν τη βλαβερή συνήθεια του τσιγάρου και να τους συστήσουμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όλοι θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα για μία εναλλακτική επιλογή στη ζωή μας, χωρίς να σημαίνει πως θα επιβαρυνθούμε οικονομικά.

2020 - Συνεχίζουμε ενεργά

"κρατάμε ενεργές και τις δύο καμπάνιες και σας γεμίζουμε με ακόμη περισσότερα δώρα καθημερινά"

Το 2020 συνεχίζουμε να ανταποδίδουμε σε όλους εσάς την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και για αυτό κρατάμε ενεργές ταυτόχρονα και τις δύο καμπάνιες. Κατά συνέπεια, καλούμε οποιονδήποτε θέλει, να επωφεληθεί από τις ενέργειες μας και να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε το όραμα μας

Τίποτε που δεν έχεις χαρίσει δεν θα είναι ποτέ πραγματικά δικό σου.

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

Πάρτε μαζί σας γνωστούς και φίλους και ελάτε να σας γνωρίσουμε!

Με αγάπη,
η ομάδα της FASTVAPE