Ας συστηθούμε: Είμαστε οι πρωταγωνιστές των μεγάλων εξελίξεων σ' έναν αναπτυσσόμενο χώρο. Έχουμε την αποκλειστικότητα για τη διανομή των υγρών της FlavourArt Italy στην Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, διασφαλίζουμε ταυτόχρονα ότι παραδίδουμε στον τελικό πελάτη τα πιο ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, διεθνώς αναγνωρισμένα και με τεράστια ζήτηση. Με ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές προτάσεις συνεργασίας, έχουμε καταφέρει να αποδεικνύουμε συνεχώς την υπεροχή μας κι έτσι διατηρούμε τη θέση και τη φήμη μας, που εμπνέουν με τη σειρά τους εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης.

Με στόχους που ανανεώνονται συνεχώς και με γνώμονα τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές, προπορευόμαστε έναντι του ανταγωνισμού, καταφέρνουμε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις τρέχουσες τάσεις και να δίνουμε την απάντηση πριν τεθεί η ερώτηση. Με όραμα και ρεαλισμό, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, προσαρμοζόμαστε άμεσα στους αλματώδεις ρυθμούς της εποχής. Η διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων προσφέρεται ιδανικά για τη δραστηριοποίηση φιλόδοξων ανθρώπων που θέλουν να εισχωρήσουν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε ένα πρωτοποριακό αντικείμενο. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλεύονται ικανά άτομα που πιστεύουν και μπορούν να εκφράσουν το όραμά μας και όσοι είναι αποφασισμένοι να ανήκουν στο ζωντανό κομμάτι της οικονομίας.

Είμαστε φορείς θετικής αλλαγής, έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών κι ένα κοινό έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε συστηματική πρωτοβουλία μετάδοσης πληροφοριών. Βρισκόμαστε σε σχέση αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες μας και ακούμε τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους. Τότε κάνουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας να νιώθουν ξεχωριστοί και απαντούμε στις προκλήσεις της εποχής με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Προσφέρουμε στους μεταπωλητές όλα τα εχέγγυα, την ασφάλεια και την υποστήριξη που χρειάζονται, ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών, χωρίς επιπλοκές. Κι ευχαριστημένοι συνεργάτες, σημαίνει ευχαριστημένοι πελάτες. Η καθημερινή κι αδιάκοπη προσπάθεια που κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση, το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Οι πωλήσεις αυξάνονται και ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Αυξήστε λοιπόν το κέρδος σας και αποκτήστε αναγνωρισιμότητα στην περιοχή σας. Εμείς σας δίνουμε το μέσον και την ευκαιρία. Εσείς ζήστε την επιτυχία σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δημιουργήσετε λογαριασμό χονδρικής. Διαφορετικά, καλέστε μας στο 2310 281856.